If you haven't tried Half Baked, then you simply haven't lived! And if you have, then how much do you know about this heroic flavour?!
Les mer - 5 Things You Didn't Know About Half Baked! Les merMøt Ben & Jerry’s smaksguru: Kirsten Schimoler
Kirsten Schimoler har levd ut drømmen sin (utvikle nye smaker hos Ben & Jerry’s) siden 2009. Som hun beskriver det selv er hun teknisk sett en vitenskapskvinne, men det hun liker best er å «leke med mat».
«Greia med oss smaksguruer er at vi er litt smårare alle sammen», sier hun. «Det er derfor vi kaller det Fomling og utvikling i stedet for Forskning og utvikling». Det Kirsten prøver å si er at smaksguruer har en annen tilnærming til verden ... og til mat. De kan tenke ut helt utrolige kombinasjoner som andre ikke engang ville drømt om å prøve. Og når det fungerer, er det ren magi.
Kirsten styrker kreativiteten sin i kjøkkenet med store mengder forskning. «Man finner inspirasjon over alt», sier Kirsten. Hun reiser verden rundt på Trend-turer for smaksguruer. Helt fra morgen til kveld utforsker hun restauranter, bakerier, godteributikker og cocktailbarer på jakt etter den neste store idéen.
Finn ut mer om hvordan Kirsten endte opp med drømmejobben i den nyeste smaksguru-historien vår:
Perfection schmerfection. We’ve had our fair share of gaffes over the years, and luckily we can still laugh at them.
Les mer - 8 Times Ben & Jerry's Really Fudged Up Les mer
Do the dough! Whip up this edible chocolate chip cookie dough recipe for straight-to-the-dough snacking — or grab a bag of Cookie Dough Chunks for even easier euphoria.
Les mer - Edible Cookie Dough Recipe Les merWhen our co-founders started churning up delicious ice cream way back in 1978, their quirky chunks and swirls made it the talk of the town. Take the quiz to find out if you’re a total Ben or a perfect Jerry!
Les mer - QUIZ: Are You A Ben Or A Jerry? Les merFrom milk and cream to cocoa, vanilla, and sugar, there are a lot of ingredients that go into your pint of Ben & Jerry’s ice cream. Our linked prosperity business model has a goal of ensuring that everyone who has a hand in making that pint gets their fair share.
Les mer - From Cows to Cocoa: Our Linked Prosperity Business Model Works to Ensure Our Ingredient Producers Get Their Fair Share Les mer