Let us take you on a journey that starts with a humble cocoa bean and ends with ice cream euphoria. It's going to be a wild ride.
Les mer - From Bean to Brownie: Our Fair Trade Cocoa Unwrapped Les merStilling:
Driftsansvarlig, innpakkingsrom
Hvor lenge hos Greyston:
5 år
«Det er ikke så mange kvinner her. Vi utgjør et mindretall. Da jeg begynte her, var det bare meg og en annen jente som i en lang tid klarte å holde ut med alle karene. Vi jobber like hardt som karene, vet du. Det de kan gjøre, gjør vi så mye bedre».
«Greyston tilbyr muligheter for vekst og forfremmelser, og jeg håper å bli en supervisor. Jeg er blitt godt kjent med alt på dette stedet. Jeg har jobbet på mange forskjellige steder her og har lært mye og vet hvordan en gjør tingene her, vet du. Jeg er flinkere enn de fleste når det gjelder mye av det som foregår. Jeg håper å bli forfremmet. Jeg har planer om å bli værende her en stund».
«Jeg har truffet mange hyggelige folk her i dette bakeriet. Vi har det bra sammen. Vi jobber, vi ler og har det gøy. Det er som å ha en ny familie. Ikke som din egen familie, det er noe helt annet. Dette er fantastisk».
Mange her har vært mye i trøbbel, og de prater om hvordan Greyston ga dem en jobb. Nå ser de frem til bedre fremtidsutsikter. De trenger ikke å gå tilbake til livet de en gang førte. Noen sier at jobben her reddet livet deres.
«PathMaking, eller banebryting - er en filosofi her hos Greyston. Det betyr å sette seg mål om å forsøke å gjøre tingene annerledes, som å starte noe nytt og gjøre noe for å forbedre livet sitt. Gjøre en innsats for å få en bedre jobb, gå på skolen, lære seg et fag og ikke bli sittende deg du er. Du kan alltid gjøre mer, du kan alltid gjøre tingene bedre.»