Smaksguruer

Våre smaksguruer går dristig dit ingen iskremskapere har gått før dem. Ingen ingrediens, fra potetchips til pasjonsfrukt, går fri for vurdering for den neste uimotståelige, fullstendig uventede Ben & Jerry’s smaken.

Ingredienser i skåler på et bord

Smaksguruer er himmelrikets arkitekter. Designere av dessertskjebner. Mestere av godtelyst. Hver bit og virvel har en historie, og smaksguruene er forfatterne. De er gale vitenskapsmenn, matglade kokker og alt imellom. Når de ikke koker opp nye og spennende smaker for å glede fansen vår, utforsker de alle de nyeste mattrendene og vurderer iskremens mest smakfulle gåter — som hvordan man får enda flere biter inn i hver bit.

Hvordan en drøm blir en halvliter

Hvordan tar smaksguruene en lekker idé og koker dem inn i en smaksløksgledende iskremsmak som fansen flokker seg til? Vi er glade for at du spurte.

Det er mange ruter til den flotte tilstanden av iskremperfeksjon. Smaksguruene kan starte med en idé for en smaksprofil — som å lage en iskremversjon av én av favorittdessertene sine (tenk Cookie Dough og Chocolate Fudge Brownie) — og jobber baklengs for å gjøre den til iskrem. Trikset her er å levere opplevelsen av den originale desserten, fra smak til tekstur og til og med lukt, alle hevet til iskremlekkerhet.

Eller de kan starte med en grunnleggende iskremsmak de vet at fans elsker — som sjokolade eller søt krem — og deretter blande inn de mest spennende bitene og virvlene de kan drømme opp. For Netflix & Chilll’d, for eksempel, valgte de først peanøttsmøriskrem — som en god start — og tilsatte deretter salte kringlesnacks og fudge brownies for en myk og sprø, søt og salt smak som holder deg på tå hev i hver bit.

Og noen ganger våkner smaksguruene midt på natten, rystet av intensiteten i en idé som er så innovativ — så dristig og uvanlig — at verden kanskje ikke er klar for den. Og det er da vi får helt nye kreasjoner som sundaes eller laktosefrie halvlitere. Genialiteten deres kjenner ingen grenser, og vi takker dem for deres bidrag til dessertdekadanse hver dag. Vi hever en skje for dere, smaksguruer!

Tror du at du har en idé for den neste flotte Ben & Jerry’s-smaken? Vi vil gjerne høre om den!