Skip to main content

Two pints of Ben & Jerry's Non-Dairy Ice Cream

 

chunk-swirl-chunk-divider.png

Non-Dairy

Dere utfordret oss til å lage noe vegansk og det gjorde vi! Non-Dairy varianten er laget på mandler og er så fullpakket med deilige biter og sauser at du vil få Ben & Jerry's eufori i hvert eneste tygg.​

Så hvorfor Non-Dairy?

Vi spurte dere. Noen av dere har forpliktet dere til en vegansk livsstil, mens andre ikke kan eller vil spise melkeprodukter. Uansett går dere alle glipp av fabelaktige frosne herligheter som dere skulle ønske dere kunne spise. Vi visste at gjennom hardt arbeid og eksperimentering så ville vi klare å levere den deilig smaken og den fyldige konsistensen dere craver. Så vi gjorde det. 

 

Sertifisert vegansk

Veganske venner, om du enten har ventet i tre tiår eller tre dager for sertifisert vegansk non-dairy dekadens, så er det nå på tide å glede seg! Vi har blitt partner med Vegetarian Union og brukes deres godkjenningsstempel for å bekrefte at våre non-dairy produkter ikke inneholder animalske produkter av noe slag – inkludert egg, melk eller honning. Vi beundrere dere for deres engasjement, og vi håper du elsker de fantastiske veganske chunksene og swirlsene som vi har fylt disse bad rakkerne med.

 

Laget på mandler

Hvorfor mandler? Etter å ha eksperimentert med ulike oppskrifter fant våre smaksguruer ut at mandler laget den beste basen for våre deilige brownies, nøtter og sjokolade. Den er faktisk så fyldig og lekker at du må overbevise deg selv om at den er non-dairy etter hvert eneste tygg.

 

Fairtrade-sertifisert

Fairtrade sertifisert kakao, sukker, banan og vanilje? Check. Melk fra glade kuer og egg fra frittgående høner? Ikke denne gangen. Les mer om hvordan vi skaffer våre ingredienser.