Chocolate Fudge Brownie Non-Dairy - Tub
Chocolate Fudge Brownie Non-Dairy - Tub

Chocolate Fudge Brownie

Sjokoladeiskrem uten melkeprodukter med brownie-biter (Chocolate Non-Dairy Ice Cream with Brownie Pieces)

Om denne smaken

Du utfordret oss til å ikke bruke melkeprodukter … og det har vi gjort. De fudgy browniene i versjonen uten melkeprodukter av denne fanfavoritten kommer fra Greyston Bakery i New York, der det å produsere gode bakevarer er en del av deres høyere formål om å gi arbeid og opplæring til innbyggere i byens lavinntektsgrupper!

Også tilgjengelig som:

Leverandører som ledes av gode verdier

 • Fairtrade icon
  Fairtrade
 • Greyston brownies icon
  Greyston Brownies
 • Recyclable packaging icon
  Recyclable Packaging
 • Plant based tub and lid icon
  Plant Based Tub & Lid
 • Caring dairy with free grazing icon
  Caring Dairy with Free Grazing

Vann, sukker, vegetabilske oljer (kokos, høyraffinert soyaolje), kakaopulver (4%), HVETEMEL, MANDELPURÉ (3%), glukosesirup, erteprotein, fettfattig kakaopulver, emulgatorer (solsikkelecitin, SOYALECITIN), aromaer, maisstivelse, stabilisatorer (guargummi, johannesbrødkjernemel), vaniljeekstrakt, salt, bakepulver (natriumhydrogenkarbonat), BYGGMALT. Kan inneholde spor av andre nøtter og peanøtter. Sukker, mandel, kakao, vanilje: kjøpt i overensstemmelse med Fairtrade standarder. I alt 25%ᶠ

Fakta om næringsstoffer

 • Vegansk

Recycling

Vårt oppdrag er å lage den beste iskremen på best mulig måte. Alt fra å blande Fairtrade-biter til å anvende melkeprodukter fra sunne beitekyr. Det hele er en del av den gledelige reisen til iskrem-euforia. Hver tur trenger en søt avslutning... så vær en venn og kast den tomme emballasjen til resirkulering i søpla. Takk fra alle oss i Ben & Jerry's!