Cookie Dough
Vaniljeiskrem med store stykker chocolate chip cookies-deig og sjokoladebiter
Etter å ha fått et tips fra en fan i 1986 fant vi ut at vi skulle putte cookies-deig i iskremen – en radikal idé på den tiden og vanskelig å få til. Maskinene våre taklet rett og slett ikke de store klumpene med deig. Vi måtte dele deigen opp for hånd og kaste den i vaniljeiskremen! Fem år senere tok vi i bruk et par hemmelige teknikker som gjorde at vi endte opp med den perfekte deigmateren. Tjue år senere sørget vi for at også denne favoritten ble Fairtrade-godkjent! Ha en glad dag!
Cookie Dough
Vaniljeiskrem med store stykker chocolate chip cookies-deig og sjokoladebiter
Etter å ha fått et tips fra en fan i 1986 fant vi ut at vi skulle putte cookies-deig i iskremen – en radikal idé på den tiden og vanskelig å få til. Maskinene våre taklet rett og slett ikke de store klumpene med deig. Vi måtte dele deigen opp for hånd og kaste den i vaniljeiskremen! Fem år senere tok vi i bruk et par hemmelige teknikker som gjorde at vi endte opp med den perfekte deigmateren. Tjue år senere sørget vi for at også denne favoritten ble Fairtrade-godkjent! Ha en glad dag!
Historien bak lokket
Iskrembaren Burlington Scoop hadde en forslagstavle for smaksvarianter og denne smaken dukket opp som et anonymt forslag. Den ble en kjempehit fra det øyeblikket den ble lansert. Siden iskrembaren Burlington Scoop laget de fleste smaksvariantene på egen hånd, var den kun tilgjengelig der. Folk kom fra fjern og nær bare for å få CCCD. En av de ansatte husker at han så en jentegruppe fra University of Vermont ta spaserturen ned åsen bare for å oppdage at iskrembaren var utsolgt for CCCD. De endte opp på supermarkedet tvers over gaten for å kjøpe en rull slice-and-bake kakedeig. Så tok de deigen med tilbake, bestilte vaniljeiskrem, skar opp deigen og rørte den inn.