Strawberry Cheesecake Ice Cream - Tub
Strawberry Cheesecake Ice Cream - Tub

Strawberry Cheesecake

Jordbærostekake-iskrem med jordbær og et virvar av knuste kaker

Om denne smaken

For jordbærostekakeelskere som alltid ville gomle i seg ostekaken sin og også la den smelte på tungen, har vi skapt en smak som er fullpakket av alt det fantastiske ved jordbærostekake og et fantastisk tillegg av småkaker.

Også tilgjengelig som:

Leverandører som ledes av gode verdier

 • Fairtrade icon
  Fairtrade
 • Recyclable packaging icon
  Recyclable Packaging
 • Plant based tub and lid icon
  Plant Based Tub & Lid
 • Caring dairy with free grazing icon
  Caring Dairy with Free Grazing

Fløte (24 %), sukker*, vann, kondensert skummetmelk, jordbær (11 %), vegetabilsk fett, eggeplomme fra frittgående høns, maisstivelse, hvetemel, sammalt mel, fløteost (1 %), salt, melkefett, stabilisatorer (E440i pektin, E412 guargummi, E410 johannesbrødkjernemel, E407 karragenan), konsentrat av sitronsaft, tapiokastivelse, emulgator (soyalecitin), naturlig aroma, honning*, melasse*, hevemiddel (natron), konsentrat av hyllebærsaft, surhetsregulerende middel (melkesyre). *Fairtrade-ingredienser: 41 % av tørrstoffet

Fakta om næringsstoffer

 • Vegetariansk

Recycling

Vårt oppdrag er å lage den beste iskremen på best mulig måte. Alt fra å blande Fairtrade-biter til å anvende melkeprodukter fra sunne beitekyr. Det hele er en del av den gledelige reisen til iskrem-euforia. Hver tur trenger en søt avslutning... så vær en venn og kast den tomme emballasjen til resirkulering i søpla. Takk fra alle oss i Ben & Jerry's!