Half Baked iskrem-sandwicher
Ønsker du å bli umiddelbart populær hos vennene dine? Lag dine egne Half Baked iskrem-sandwicher! Denne oppskriften metter mange, så del dem ut til vennene dine, eller pakk dem individuelt i plastfolie, legg dem i fryseren og ha dem for deg selv.
Hvordan gjør vi det:
- Tilbered brownie-laget (se under)
- Tilbered cookie dough-laget (se under)
- Tilbered fyllet (se under)
- Spre myknet Half Baked iskrem jevnt utover på toppen av kakedeigen (cookie dough)
- Ha brownie-laget på toppen
- Frys i 3 timer eller til iskremen stivner
- Skjær i stykker
- Nyt!
Brownie-lag:
Forhåndsvarm ovnen til 180*C og kle en panne på 33 x 23 cm med bakepapir, spray papiret med stekespray.
- 115g usaltet smør
- 225g (1 kopp) sukker
- 59g (½ kopp) Usukret kakaopulver
- 1 ts Espresso-pulver (valgfritt, men nydelig)
- 2 egg
- 2 ts Vaniljeekstrakt
- ½ ts Kosher Salt
- 120g (½ kopper) Mel
Smelt smør i en gryte. Når smører er smeltet ha i sukker, kakaopulver og espressopulver, rør for å blande og smelte sukkeret. Legg smør/sukkerblanding i en bolle og visp til det blir jevnt og kjøligere. Ha i vanilje og egg, ett om gangen, og skrap bollen etter hvert egg. Kombiner mel og salt, og bland til den blir jevn. Tøm i pannen, jevn ut kantene og stek i 11-13 minutter eller til det er ferdig. Kjøl ned til romtemperatur
Lag med cookiedough
- 113g usaltet smør, romtemperatur
- 200g (1 kopp) brunt sukker
- 2 sskremfløte
- 1 ts Vaniljeekstrakt
- ½ ts Kosher Salt
- 240g (1 kopp) mel, * (bleket eller oppvarmet til 72*C i mikrobølgeovn)
- 90g (½ kopp) Chocolate Chips
Visp smør og sukker hvitt med en mikser. Hell i kremfløte, vanilje og salt, og bland godt. Ha i melet og så sjokoladebitene.
Kle en panne på 33 x 23 cm med bakepapir og trykk den ustekte kakedeigen utover bunnen og form et jevnt lag. Sett den i kjøleskapet frem til du er klar for det neste steget.
Fyll:
2 ½ bokser Ben & Jerry’s Half Baked iskrem.