Vegan Fancy Fudge Pops
INGREDIENSER
- 1 halvliter Ben & Jerry’s Chocolate Fudge Brownie Non-Dairy, litt smeltet
- 2,3 dl. vegansk eller bittersøte sjokoladebiter
- 2 teskje kokosnøtt-olje
- Alternative ideer til topping: kandisert ingefær, råhakket mandel, hamp-hjerter, popkorn,
tørket hibiscus blomster, bie-pollen, ristet kokos, chiafrø, kakaobønner, hakket mynte,
peanøttsmør i pulverform, rå kakao, matcha te
-
Fyll 6 isformer med myknet Chocolate Fudge Brownie Non-Dairy. Bruk en stekespade eller en skje for å pakke det godt inn i formene. Legg på toppen og pinnene inn i isen. La det fryse i 2- 4 timer.
-
Når isen har fryst, gjør klar sjokoladeglasuren. Legg sjokoladebitene og kokosnøttoljen i en bolle som tåler mikrobølgeovn. Sett den i mikrobølgeovnen og varm opp i 20-sekunders intervaller, frem til glasuren er jevn og smeltet. Hvis den blir veldig varm, la glasuren avkjøle seg litt.
-
Forbered topping-ingrediense dine, slik at de er klar til øyeblikkelig bruk etter at du har dyppet og strødd sjokoladen på isen.
-
Når alt er lagt frem og sjokoladen ikke er altfor varm, men fortsatt flytende - fjern isen fra formene og legg dem på aluminiums-papir. Ta en is om gangen, dypp og strø sjokoladeglasuren med så mye (eller så lite) glasur du ønsker. Velg deretter den toppingen du ønsker, og strø det over sjokoladen.
-
Gjør deg ferdig med å dyppe og strø toppingen på ispinnene og legg de tilbake i fryseren, slik at de kan bli tilstrekkelig harde - ca. 30 minutter til 1 times tid. Håper det smaker!