Cookies on Cookie Dough
Non-Dairy karamellis med kjeksbiter, store stykker chocolate chip cookies-deig og sjokoladebiter.
Her er to grunner til å elske vår nyeste, melkefrie smaksvariant. For det første er den karamellaktig og veldig cookie-aktig. For det andre er den uten melk! For det tredje, og kanskje den største overraskelsen … den er full av biter av cookies-deig, som nå er … VEGANSKE! Ok, tre grunner. Vi er ikke flinke med tall, men vi er gode på biter.
Cookies on Cookie Dough
Non-Dairy karamellis med kjeksbiter, store stykker chocolate chip cookies-deig og sjokoladebiter.
Her er to grunner til å elske vår nyeste, melkefrie smaksvariant. For det første er den karamellaktig og veldig cookie-aktig. For det andre er den uten melk! For det tredje, og kanskje den største overraskelsen … den er full av biter av cookies-deig, som nå er … VEGANSKE! Ok, tre grunner. Vi er ikke flinke med tall, men vi er gode på biter.
Historien bak lokket
Iskrembaren Burlington Scoop hadde en forslagstavle for smaksvarianter og denne smaken dukket opp som et anonymt forslag. Den ble en kjempehit fra det øyeblikket den ble lansert. Siden iskrembaren Burlington Scoop laget de fleste smaksvariantene på egen hånd, var den kun tilgjengelig der. Folk kom fra fjern og nær bare for å få CCCD. En av de ansatte husker at han så en jentegruppe fra University of Vermont ta spaserturen ned åsen bare for å oppdage at iskrembaren var utsolgt for CCCD. De endte opp på supermarkedet tvers over gaten for å kjøpe en rull slice-and-bake kakedeig. Så tok de deigen med tilbake, bestilte vaniljeiskrem, skar opp deigen og rørte den inn.