Berry Revolutionary Sundae - Tub
Berry Revolutionary Sundae - Tub

Berry Revolutionary

Bringebæriskrem uten melkeprodukter med virvler av sandwich-småkaker og sjokoladekjeks, med en mykt pisket topp, karamell-virvler og store biter med sjokolade (Raspberry Non-Dairy Ice Cream with Sandwich Cookies & Chocolatey Cookie Swirls, with a Soft Whipped Top, Caramel Swirls & Chocolatey Chunks)

Om denne smaken

Når det kommer til is med bær er dette en vinner – den er til og med melkefri! Hver munnfull er en smakssensasjon med deilige virvler og biter av kjeks, toppet med luftig iskrem. Bli med på den veganske bringebærrevolusjonen!

Også tilgjengelig som:

Leverandører som ledes av gode verdier

 • Fairtrade icon
  Fairtrade
 • Recyclable packaging icon
  Recyclable Packaging
 • Plant based tub and lid icon
  Plant Based Tub & Lid

Ingredienser: Vand, sukker, glukosesirup, kokosfedt, hindbær/bringebær (8%), HVEDEMEL/HVETEMEL, MANDELPASTA (2%), vegetabilske olier (raps, solsikke), fedtfattigt kakaopulver, kakaopulver, ærteprotein, majsfibre, emulgatorer (solsikkelecithin, SOJALECITHIN/SOYALECITIN), stabilisatorer (guargummi, johannesbrødkernemel, carrageenan), salt, modificeret stivelse, naturlig aroma, vaniljeekstrakt, melassesirup, bagepulver (natriumhydrogenkarbonat), BYGMALTEKSTRAKT/BYGGMALTEKSTRAKT. Kan indeholde hasselnødder, havre og rug./Kan inneholde hasselnøtter, havre og rug. > Sukker, kakao, vanilje: Massebalance benyttes til at matche Fairtrade indkøbet. I alt 20%.

Fakta om næringsstoffer

 • Vegansk
 • Kosher-DE

Recycling

Vårt oppdrag er å lage den beste iskremen på best mulig måte. Alt fra å blande Fairtrade-biter til å anvende melkeprodukter fra sunne beitekyr. Det hele er en del av den gledelige reisen til iskrem-euforia. Hver tur trenger en søt avslutning... så vær en venn og kast den tomme emballasjen til resirkulering i søpla. Takk fra alle oss i Ben & Jerry's!