5 voksenøyeblikk du kan komme deg gjennom med Ben & Jerry's

1. mars 2017

Husker du den gangen da livets største dilemma var å bestemme om du skulle ha kjeks eller beger, sjokoladestrø eller kakedryss, en kule med Chocolate Fudge Brownie eller Cookie Dough? Jepp, vi savner den tiden vi også. 

Nå må du ta deg av ufordragelige voksenting, som å betale regninger og huske å vaske klær før du går tom for rene sokker. Alt dette voksenansvaret kan så visst være stressende, men vi har løsningen. 

Vi har samlet sammen 5 voksensituasjoner som kan gjøres bedre med vårt vel utprøvde botemiddel: en solid kule (eller to) med iskrem.

 1. Å finne tid til å trene

  Mellom jobb, skole og å holde tritt med venner og familie, kan det virke umulig å finne tid til å holde seg i form. Noen dager trenger du bare å flekse iskulemuskelen.

 2. Å håndtere livets daglige overraskelser

  Vi skjønner det – du parkerte på en maks 15-minutters parkeringsplass for å hente lunsjen din, men køen gikk saktere enn du forventet, og da du kom tilbake til bilen din, fant du den dekorert med “det forhattede papiret” på frontruta. Øyeblikk som disse er aldri hyggelige, men det er ingenting en kule med Phish Food ikke kan kurere. 

 3. Å fornye førerkortet

  Å fornye førerkortet har aldri vært – og vil antakelig aldri bli – en opplevelse å glede seg til. Men etter at du har ventet i de evinnelige køene og gått gjennom hauger av papirarbeid du ikke ante at du trengte, kan du ta deg en god kule Cookie Dough for å komme til hektene igjen.

 4. Å vaske klær

  Det er søndag kveld, du innser at du har glemt å vaske klær (igjen), og at haugen med skittentøy muligens ikke har blitt mindre av seg selv. Vårt beste råd: pust dypt inn, og ta deg et par skjeer med Peanut Butter Cup mellom slagene.

 5. Matlaging

  Å lage mat til deg selv er en spennende del av voksenlivet, helt til middagsplanen din går opp i flammer (bokstavelig talt), og du enten må starte på nytt eller spise restene fra pizzaen du hadde for to lørdager siden. Men vet du noe du ikke kan feile med? Å lage iskuler.