9 anledninger der Cinnamon Buns burde være førstevalget

4. desember 2017

BNJ14-Lifestyle-Cinnamon_Buns-LG_720x481_72_RGB-crop720x390.jpg

Her hos Ben & Jerry’s liker vi å tenke på Cinnamon Buns som litt av en rebell. Det er ingenting med denne smaksvarianten som er “traust og kjedelig:” med karamelliskrem, kanelbolledeig og kanelsaus er det en smak med—personlighet, og den er ikke redd for å vise det.

For å ære vissheten om at smaksløkene dine vil juble, tenkte vi at det var på sin plass å vise alle gangene Cinnamon Buns burde være ditt perfekte smaksvalg.

Til frokost:

Den dristige og oppsiktsvekkende kanelsmaken gjør at denne smakskombinasjonen er den perfekte frokostløsningen. Og: kanelboller! Ser du? Frokostmat! (Denne logikken gjelder forresten også Churros med sjokolade.)

På brytekamp:

Når det er tid for å få opp varmen, tar spicy Cinnamon Buns seg av det. Det er bare å poppe av lokket og befri den selvsikre kanelen. Med mindre motstanderen er en ildsprutende drage, har du seieren i boks (eller isboks!).

Når det er iskaldt ute:

Vi vet, vi vet: å spise is når temperaturene trekker seg ned mot de kalde blå er litt … sprøtt. Men når den varme, nydelige smaken og lukten av kanel og karamell stiger opp i luften, kommer du til å se annerledes på det. Prøv med en kopp gløgg, hvis du fortsatt ikke er overbevist.

Før—eller under—en hot date:

Du glemte å droppe hvitløken, gjorde du ikke? Ingen grunn til panikk; Cinnamon Buns står til tjeneste! Både mynte og kanel dekker over eventuelle … dvelende … påminnelser om dagens taktløshet (og du vet, den solide dosen krydder kommer til å gjøre deg litt ekstra attraktiv!)

Sammen med pai:

Ingenting forsterker smaken av en fruktig, krydret pai som Cinnamon Buns. For en klassisk kombinasjon, prøv ‘iskremen sammen med eplepai. For en kombinasjon som virkelig vil få smaksløkene til å danse av glede – nyt en iskule sammen med en engelsk mincemeat pie. Med et lett dryss av melis, kan du trygt si at denne kombinasjonen ikke er redd for å tilby deg en kaneleksplosjon av den annen verden!

Sammen med vafler:

vafler, ristede pekannøtter, en kule med Cinnamon Buns iskrem og litt sirup. Finnes det en bedre frokost? Vi er sannelig ikke sikre.

Når du bare trenger en luftig og sprek milkshake:

denne uforskammede lille sammensetningen av krydret rom, melk og Cinnamon Buns-iskrem bør nok helst nytes etter klokka fem om ettermiddagen (og kun for voksne!), men i visse situasjoner er det ingenting som slår ‘denne komboen’!

…Eller når du heller er i humør til noe enkelt og søtt:

vi har løsningen på det også. Hell i litt lønnesirup, en skvett melk og flere store kuler med Cinnamon Buns-iskrem, og NYT!

Når du trenger en wingmann (eller wingkvinne):                 

Cinnamon Buns er overlegen i denne kategorien, enten du trenger en velkrydret isboks for et plyndretokt i sene nattetimer, eller en varm og nydelig smak å hygge deg med på sofaen. Frekk, krydret og alltid deilig – denne ‘Cinnamon Bun’ er til deg!