Mer enn iskrem: 7 Uventede måter du gjør noe bra på når du spiser Ben & Jerry's

 1. Som med de fleste gode ting i livet, smaker iskrem aller best når den tjener et bra formål. Kulene er enda rundere, virvlene virvler enda mer, og våre berømte biter er enda bedre å bite i. For å vise hvordan noe så enkelt som iskrem kan forandre ting, har vi laget en liste over hvordan det å spise Ben & Jerry's kan gjøre verden til et bedre sted.

 2. Vi støtter like retter for alle.

  Vi vet at så godt som alle smakskombinasjoner kan være nydelige, så lenge det er kjærlighet med i blandingen. Det samme gjelder kombinasjoner av mennesker! Ben & Jerry’s bryr seg om sosial rettferdighet, og det inkluderer lik rett til å gifte seg for alle. Vi mener at alle slags elskende par skal være frie til å gifte seg, uansett hva som er favorittsmaken deres. Kjærlighet er kjærlighet.

 3. Sjokoladebitene i Chocolate Fudge Brownie smaker godt OG gjør godt.

  Ben & Jerry’s blir laget hos Greyston Bakery, et selskap som gir jobber og jobbtrening til arbeidssøkende som trenger en hjelpende hånd. Så hver gang du setter tennene i den deilige sjokoladeherligheten rekker’du ut en hånd til noen du sannsynligvis aldri vil møte. Det er jo en temmelig søt avtale for alle!

 4. Vi hjelper for å hindre nedsmelting.

  Det er ikke kult med klimaendringer. Derfor gjør Ben & Jerry’s alt vi kan for å redusere våre miljømessige fotavtrykk. Fra bærekraftig jordbruk til det å kjempe for klimarettferdighet, gjør Ben &Jerry’s sin bit for å holde både din iskrem (og polarisen) frosne så lenge som mulig.

 5. Vi lager eggselent iskrem med lykkelige høner.

  Å bruke de beste ingrediensene i hver halvliter, er noe Ben & Jerry’s tar på klukkende alvor. Alle eggene som brukes i Ben & Jerry’s iskrem i Amerika kommer fra lykkelige, frittgående høner.

 6. Gi tilbake til lokale miljøer.

  Du behøver ikke rule verden for å forandre den, for alt starter i lokalsamfunnet ditt. Uansett om det er å bruke melk fra lokale kuer i Vermont eller hjelpe Scoop Shops som eies og drives av lokale krefter, så mener vi at den beste forandringen vi kan gjøre starter rett rundt hjørnet. Free Cone Day er bare en av de måtene vi har for å gi tilbake til - og feire - folkene i vårt nærmiljø som gjør bra ting hver dag.

 7. Vi støtter ansvarlige bedrifter.

  I 1988 var Ben & Jerry’s et av de første selskapene i verden som ga sosiale mål like viktig status som produkmål og økonomiske mål. Siden den gang har bevegelsen vokst og har nå et felles sett med prinsipper og kriterier som vi bruker til å vurdere sosialt ansvarlige bedrifter. Den kalles “B Corp” bevegelsen (eller Benefit Corporation bevegelsen).

 8. Du kan til og med snu en geip på hodet.

  Vi kaller det Chocolate Therapy med god grunn. Orbitofrontal cortex er den delen av hjernen som belønner deg når du tar en god beslutning. Og forskere  har vist at den lyser opp etter bare en bit iskrem!  Går du for sjokoladesmak blir det enda bedre, fordi sjokoladebønner bidrar til kroppens produksjon av endorfiner. Så gå i gang, slapp av og gi deg selv litt deilig terapi ... , og del de gode vibrasjonene med en venn!