Hvordan spiser du Ben & Jerry’s?

5. september 2017

Vi liker stilen din

Du har hørt uttrykket “du er det du spiser,” men spør du oss så dreier det seg mer om at hvordan du nyter (eller angriper) din favorittboks med is sier mye om hvem du er. Er du en myk, omsorgsfull person? Eller en uforferdet og eventyrlysten oppdager? Puster du inn iskremen din? Eller smågnager du på den som en mus? Les videre for å se hva stilen din er når det gjelder å spise en boks med Ben & Jerry’s. 

 • The Altruist

  Altruisten har perfeksjonert teknikken med å gripe og innfange de store bitene av deilighet, og er kjent for å ha et godt øye til smaksvariantene med de største bitene, som Peanut Butter Cup og alt annet enn... Dessuten gjør det vedkommende til en perfekt samarbeidspartner for en som foretrekker iskrem over biter.

 • The Tunneler

  Som en grotteutforsker til sentrum av iskremuniverset, går the Tunneler strake veien til sakens kjerne, eller i dette tilfelle, “The Core.” Nødvendig tilbehør inkluderer vernebriller og en spadeformet skje.

 • The Smoother

  Aldri en som sliter hardt, denne smartingen nekter seg alt utenom den perfekt kremaktige teksturen. Hvert lag av iskrem avslører en ny virvel—en innviklet dans av dekadanse like kompleks som Smoothersene selv. Nærmeste og kjæreste smaksvarianter inkluderer Chocolate Fudge Brownie og Vanilla Caramel Fudge.

 • Storbiteren

  For denne er iskremen i seg selv en ettertanke. Med et laserskarpt fokus går denne skattejegeren rett til nytelsen. Biter av seig, sprø, euforisk godhet kan ikke måle seg med denne skjeen for søtnosen. Favorittsmaksvarianter inkluderer Peanut Butter Cup og The Tonight Dough.

  Til syvende sist er det ingen feil måte å spise sin halvliter av Ben & Jerry's på. Og når vi vet om kreativiteten til fansen vår er vi sikre på at det er noen unike metoder vi' har glemt. Del scooping-stilen din med oss i kommentarfeltet nedenfor!