10 festlige fakta vi tipper du ikke allerede visste om Strawberry Cheesecake

16. september 2017

BNJ0050-Strawberry_Cheeseckae_ICP-4869_OG_720x378_72_RGB.jpg

Du trodde antakelig at du kjente Strawberry Cheesecake godt. Du kjenner tross alt den glatte, kremede ostekakeisen, du har tilbrakt mye tid sammen med de store jordbærbitene, og du er heller ikke fremmed for den tykke kjeksblandingen. Hva ellers er det å kjenne?

Tro det eller ei, men det er enda mer å elske under lokket på favorittiskremen din.

Du kjenner ikke Strawberry Cheesecake før du kjenner til disse 10 ville, festlige faktaene:

1. Det første demokratisk valgte smaksnavnet

I 2004 var USA midt i sitt valgår. Vi ønsket å oppfordre så mange som mulig til å stemme, så vi skapte litt blest om den nyeste smaksvarianten vår på den tiden. Vi inngikk et samarbeid med organisasjonen Rock the Vote og hadde en konkurranse! Vi spurte fansen vår om å nominere navn til den nyeste smaksvarianten vår — som senere ble til Strawberry Cheesecake — og deretter stemme på navnene de likte best.

 

2. En masse mennesker hadde meninger

Vi ble oversvømt med navneideer til den nye smaksvarianten! Totalt 71 000 mennesker nominerte smaksnavn, og 365 000 fans stemte i det generelle “valget”.

 

3. Og vinneren ble …

Primary Berry Graham! Jepp, det stemmer. Smaken vi kjenner og elsker som Strawberry Cheesecake begynte sitt liv under navnet Primary Berry Graham, til ære for det årets valg i USA.

 

4. Det første navnet varte imidlertid ikke lenge

Faktisk varte det kun ett år, for vi endret det til Strawberry Cheesecake i 2005. Etter at valget var over, tenkte vi at isen trengte et navn som var litt mer ostekakete.

 

5. Den har vært en favoritt blant fansen siden begynnelsen

Helt siden den fant plassen sin i butikkhyllene, har Strawberry Cheesecake vært en favoritt blant fansen. Den er en av våre bestselgende smaksvarianter nesten hvert år, og fansen forteller oss daglig hvor mye de elsker den.

 

6. Nashville, Tennessee elsker den mest

Av alle byene i USA, er det Nashville, Tennessee som har den største kjærligheten for Strawberry Cheesecake. Av alle Ben & Jerry’s smaksvarianter som innbyggerne i Nashville kjøper, ligger Strawberry Cheesecake øverst, over landsgjennomsnittet.

 

7. Tredobbel lykke

Strawberry Cheesecake er en av de få smaksvariantene som er tilgjengelig i tre former: i stor isboks, på isbar og i mini-isbokser! Uansett hvilket humør du er i, så finnes det en Strawberry Cheesecake for deg.

 

8. Den er tilgjengelig i 27 land

Den er tilgjengelig i nesten 30 land, i en eller annen form, fra Østerrike til New Zealand. Uansett hvor du drar, kan du være sikker på at du finner Strawberry Cheesecake i nærheten!

 

9. Eksklusivt tilgjengelig kun i isbarer i Canada

I Canada er Strawberry Cheesecake kun eksklusivt tilgjengelig i isbarer.

 

10. Den er en av fire ostekakesmaker

Hva kan vi si – vi elsker ostekake! Strawberry Cheesecake joiner Cheesecake Brownie, Cookies & Cream Cheesecake Core og Pumpkin Cheesecake i Ben & Jerry’s ostekake-smaksklubb.