5 morsomme smaksfakta du definitivt (kanskje) ikke kjenner til

Fort deg! Hva er din favorittsmak? Bra valg. Vi liker også den.

Men vet du hvilket år den ble lansert? Og vet du historien om hvordan den ble laget? Med andre ord, er du en fan av Ben & Jerry’s iskrem, eller er du en super-meg-fan?
Denne listen er for dere, alle dere smakssamlere, som gjør det til et personlig oppdrag å reise verden rundt (eller nettet, vi vet hvordan det er) og søker etter de rareste, minst kjente fakta om Ben & Jerry’s. Dersom du mener du har funnet alle, tror vi du vil bli overrasket.

 1. Strawberry Cheesecake het opprinnelig Primary Berry Graham

  Den ble lansert i 2004 som en del av en forbrukskonkurranse og vårt partnerskap med Rock the Vote, i USA. Vi endret på navnene i 2005 og vi har ikke sett oss tilbake siden!

 2. Half Baked er en fighter

  Dette er en av de to overlevende smaksvariantene fra 2Twisted! linjen vår som vi lanserte helt tilbake i 2000. 2Twisted! smaksvarianter blandet 2-3 av våre nåværende smaksvarianter, og resultatet ble nye og euforiske kombinasjoner. 2Twisted! smaksvariantene som endte opp på gravplassen var Entangled Mints, Monkey Wrench, Pulp Addiction, From Russia with Buzz, Jerry’s Jubilee, og Urban Jungle.

 3. Tre typer karamell = tre navn

  Caramel Chew Chew er en karamell-trifekta av smak og har tilleggspseudonymer verden over. I USA, er' smaken kjent som Triple Caramel Chunk; i Canada kan du finne denne smaksvarianten under navnet Caramel Hat Trick. Det ultimate målet er å finne alle tre verden over. 

 4. Det er ikke hvem som helst som kan lage våre Chocolate Fudge Brownie Chunks

  Visste du at de fantastiske fudgy browniene vi bruker i denne smaksvarianten kommer fra Greyston Bakery i New York, der det å produsere god bakst er en del av deres høyere formål om å gi arbeid og opplæring til innbyggere i byens lavinntektsgrupper!

 5. Cookie Dough er resultatet av en fans anonyme tips

  For lenge siden i vår første Scoop Shop var det en oppslagstavle der kunder kunne komme med forslag. Vi visste denne var spesiell med en gang. Likevel tok det oss sånn seks år å finne ut hvordan vi skulle selge den som halvliterboks ettersom de store bitene stadig tettet utstyret vårt for iskremproduksjon!