Iskrembrød med 2 ingredienser

ice-cream-bread-779x400.jpg

INGREDIENSER

 

  1. Forvarm ovnen til 275°C.  Spray en 25” x 13” brødform med matlagingsspray og sett den til side.   Putt 1-1/2 kopp med mel i en mellomstor bolle og den andre 1-1/2 koppen med mel i en annen mellomstor bolle.  Legg til en smeltet halvliter i en bolle, og den andre halvliteren i den andre bollen. Rør i bollene for å blande ingrediensene.

  2. Bruk en iskremskje (eller to hvis du ikke' vil vaske den mellom kulene), til å skuffe røren inn i pannen i et sjakkbrettmønster, fire skjeer på langs og to skjeer på tvers. Gjenta for det andre laget, topp Chocolate Chip Cookie Dough kulene med Chocolate Fudge Brownie og omvendt. Fortsett til hele røren har blitt skuffet inn i pannen. Bruk en trepinne eller spisepinne og stikk den gjennom toppen av røren, for å lage et virvelmønster.

  3. Sett formen i ovnen og stek den i 50-60 minutter eller til en trepinne stukket inn i brødet kommer ut ren. For å unngå å brune loffen for mye, legg aluminiumsfolie over toppen av pannen etter de første 30-40 minuttene.

  4. Ta den ut av ovnen og la den kjøle seg ned før den kuttes 

  5. Nyt den med en skje av Ben & Jerry’s på toppen!