12. September 2017
Det er ingenting som er mer sensuelt enn å grave ned i en halvliter med Karamel Sutra Core -- enten dine primærdrifter leder deg til midten av den fløyelsaktig myke karamellen, eller til fudge chips omgitt av sjokolade og karamell-iskrem, vil du ha full kontroll over din egen iskremskjebne.
Men for å forsikre deg om at ting ikke blir kjedelige og rutine over tid har vi noen tips -- og nye posisjoner -- for å krydre litt på Karamel Sutra spiseopplevelsen din. Vi vet at noen av disse kan virke merkelige til å begynne med, men begynn sakte og vi lover deg at du aldri vil la halvliteren din gå.
1. Albue:
Sittende ved kjøkkenbordet med albuene dine på bordet
For de som er litt nølende til å prøve noe nytt, begynn sakte i dine naturlige omgivelser ved å spise ved spisebordet. Men for å tilføre litt spenning i blandingen, få albuene på bordet og opplev økt makt mens du skyfler... inn i iskremen din.
2. Hvilende lotus:
Late seg på sofaen med føttene på kaffebordet
Øk komforten din. Slappe av i sofaen vil hjelpe deg med å konsentrere deg om å få det perfekte blandingsforholdet mellom klissete karamell og iskrem på skjeen din mens du spiser, og ved å ha føttene på kaffebordet (vi skal ikke si noe) vil du øke spenningen under din spiseopplevelse.
3. Zen-pausen:
Sitt på kjøkkengulvet og hold iskremen med din dominante hånd, og skjeen i din mindre dominante hånd
Denne posisjonen er ikke for de av engstelig natur. Glem bordet og nyt et nytt perspektiv på gulvet og se hvor lett det er å grave ned i sjokoladen og karamell-iskremen, og karamellkjernen ved å bruke din mindre dominante hånd.
4. Den besøkende:
Lent mot en vegg på en fest
Vi vet, det er litt rart å gjøre i full offentlighet, men du vil nyte din Karamel Sutra mer når alle vennene dine måper når du surrer skjeen din mellom fudge-chipsene og rundt den myke karamellkjernen. Men vær advart: Noen venner kan ønske å bli med.
5. Fossen:
Stående i dusjen
Bare tuller, ikke gjør dette. Iskremen din vil bli våt og smelte fort om vannet er for dampende. Ikke at vi vet fra erfaring eller noe...