De 5 beste Karamel Sutra spiseposisjonene

12. September 2017

karamel-sutra-400.jpg

Det er ingenting som er mer sensuelt enn å grave ned i en halvliter med Karamel Sutra Core -- enten dine primærdrifter leder deg til midten av den fløyelsaktig myke karamellen, eller til fudge chips omgitt av sjokolade og karamell-iskrem, vil du ha full kontroll over din egen iskremskjebne. 

Men for å forsikre deg om at ting ikke blir kjedelige og rutine over tid har vi noen tips -- og nye posisjoner -- for å krydre litt på Karamel Sutra spiseopplevelsen din. Vi vet at noen av disse kan virke merkelige til å begynne med, men begynn sakte og vi lover deg at du aldri vil la halvliteren din gå.

 

1. Albue:

Sittende ved kjøkkenbordet med albuene dine bordet

For de som er litt nølende til å prøve noe nytt, begynn sakte i dine naturlige omgivelser ved å spise ved spisebordet. Men for å tilføre litt spenning i blandingen, få  albuene på bordet og opplev økt makt mens du skyfler... inn i iskremen din.

 

2. Hvilende lotus:

Late seg på sofaen med føttene på kaffebordet

Øk komforten din. Slappe av i sofaen vil hjelpe deg med å konsentrere deg om å få det perfekte blandingsforholdet mellom klissete karamell og iskrem på skjeen din mens du spiser, og ved å ha føttene på kaffebordet (vi skal ikke si noe) vil du øke spenningen under din spiseopplevelse.

 

3. Zen-pausen:

Sitt på kjøkkengulvet og hold iskremen med din dominante hånd, og skjeen i din mindre dominante hånd

Denne posisjonen er ikke for de av engstelig natur. Glem bordet og nyt et nytt perspektiv på gulvet og se hvor lett det er å grave ned i sjokoladen og karamell-iskremen, og karamellkjernen ved å bruke din mindre dominante hånd.

 

4. Den besøkende:

Lent mot en vegg på en fest

Vi vet, det er litt rart å gjøre i full offentlighet, men du vil nyte din Karamel Sutra mer når alle vennene dine måper når du surrer skjeen din mellom fudge-chipsene og rundt den myke karamellkjernen. Men vær advart: Noen venner kan ønske å bli med. 

 

5. Fossen:

Stående i dusjen

Bare tuller, ikke gjør dette. Iskremen din vil bli våt og smelte fort om vannet er for dampende. Ikke at vi vet fra erfaring eller noe...