Våre 10 beste tips om melkefrie smaker, for første gang

 

26. februar 2018

Chocolate_Fudge_Brownie_ND_4_desktop.jpg

Se det for deg, du står foran frysedisken på den lokale dagligvarebutikken din når noe nytt fanger blikket ditt. Du lener deg nærmere, dugger til glassdøren med pusten din. Det er vanskelig å se klart (når var siste gang disse ble vasket uansett?), men der i dypet av fryseren ser du det; kongen av helt nye Ben & Jerry's smaker og helt UTEN MELK! Forferdet rygger du sakte bort fra disken, sjekker i hylleradene bak deg om noen andre ser det du nettopp har sett. Nei? Du lener deg over disken bitte litt til, for å se enda en gang.

Jada. Fortsatt der, skinnende i det grelle lyset i butikken. Chocolate Fudge Brownie. Øynene dine lurer deg ikke. Men, hvordan kan dette ha seg!?  Du åpner disken og tar forsiktig opp en Chocolate Fudge Brownie.  Du snur den og ser på etiketten: GMO-fritt. Ansvarlig kildeembalasje. Fairtrade-sertifiserte ingredienser. Og … mandelmelk. Hmm. Ingen rare ingredienser, ingen fremmede tilleggsstoffer. Kun sjokolade, fullpakket av nydelig fudgey brownies. Spent, åpner du disken…Dutar den varsomt i hendene dine og legger Chocolate Fudge Brownie i handlevogna di. Du har noe å glede deg til. Så, dette bør du gjøre med iskremen når du kommer hjem.

Sjekk etiketten.

Du har allerede funnet de viktigste detaljene om at vi lager vår melkefrie Ben&Jerry’s, på en måte som både er sosialt og etisk ansvarlig —men nå kan du sjekke ingrediensene. Mandelmelk er vinneren (uten noen rare ingredienser som vil klusse til smaken)! Men kan den virkelig ha alle bitene, blandingene, og sausene du elsker? Du våger knapt å håpe. Men igjen… og igjen…begynner du å håpe.

Ta det rolig.

Så når du nå vet at mandelmelk er en nøkkelkomponent i Ben & Jerry’s melkefrie pints, vil du kanskje begynne å helle i et glass til deg selv. Ganske godt, ikke sant? Nå, se den for deg frosset og blandet sammen med allslags tilleggssmaker som er seige, knasende, og kremaktige.

Ikke tenk for mye på det.

Ikke noe behov for å gjøre ting vanskeligere, bare åpne toppen av den mest lovende isboksen og spis i vei. Som alle våre smaker, vil du sannsynligvis dra god nytte av en skje ’ men det er ikke umulig å spise den uten. Bare smak. Du kommer ikke til å angre!

Grav ut bitene.

Helt riktig: vi gir deg lov til å nyte disse herlige seige bitene av brownie & fudge (NB: Det betyr ikke at samboeren din ikke bryr seg).

Hold en melkefri fest.

Vi har hørt nok av historier om at personer som spise melkefritt blir litt gale i det de tar den første skjeen; inviter venner over, og gi dem skjeer, og vær klar for avsløringen!

Gjør det om til en konkurranse.

Gjør det om til et kappløp hvor dere skal gå på hendene, en konkurranse om hvem som synger høyest, eller hva-som-har-gjort-deg-mest-flau skrøyte-fest, eller en den-verste-danseren. Alt som betyr noe er den søte frosne herligheten som kommer som premie.

Sandwich er mellom to kjekser.

Ta et par Digestiv-kjekser, eller gå på butikken for å bli inspirert til å velge noe nytt; mens du teknisk sett reduserer mengden nydelig melkefritt som du klarer å spise (fordi du må faktisk få plass til hele sandwichen i munnen), det er en super måte å introdusere deg selv på ovenfor en smak som er ny-for-deg.

Prøv det til frokost.

Ok, så det er ikke akkurat frokost for mestere. Men, det er en frokost for melkefrie mestere! (og Chocolate Fudge Brownie passer tilfeldigvis perfekt til en kopp kaffe …) eller, om du ønsker å virkelig starte dagen med et smell, kombiner begge deler i samme krus. Om du tar den veien, vil vi virkelig anbefale å bruke en kald traktekaffe, ikke en rykende varm eliksir som helles rett fra kanna. Ellers kan du like godt finne deg et sugerør å drikke av det.

Bland det sammen med din favoritt voksendrikk.

Denne er kun for de over 18 år, men vi har oppdaget at himmelen åpner seg og englene begynner å synge i samme øyeblikk som du heller i Irish cream eller kaffelikør over ditt valg av melkefrie smak. La det være som det er, eller få en ut-av-deg-sjæl-opplevelse. (Drikk med måte da, vi vil ikke at disse englene skal synge for høyt!)

Gjør det om til en sundae, en shake, en smoothie, eller en banana split.

Om du fortsatt er litt nervøs over å prøve noe nytt, server det i dine fineste skåler! Ben & Jerrys melkefritt har alle de samme triksene i ermet som de originale, så vær så god,legg det delvis med brownies, dypp det i fudge, pisk det opp i blenderen, eller legg et kirsebær på toppen. Det er ditt første melkefrie eventyr: ei det!